2014-10-15

Sänd bön för vår värld

Vi står inför ett spännande år och vi vill börja året med att sätta fokus på vår kallelse att gå ut och göra alla människor till lärjungar. Genom satsningen Sänd Bön för vår värld vill vi ge hela vår rörelse en möjlighet att få en inblick i de sätt vi gör det redan, vilka drömmar vi bär på och vilka utmaningar vi står inför.

Mycket av 2021 är ett oskrivet blad men hoppet vi har i Jesus består och den kallelse vi har att gå ut och predika evangeliet för alla människor.

Vi tror att denna bönesatsning kan vara med och bidra på flera plan: först och främst genom kraften som finns i att Guds folk tillsammans ber, men även genom att sprida kunskap om behoven i vår värld.

Bönekampanjen börjar 22 februari och pågår i sju veckor. Vi kommer att be för varje region och höjdpunkten på veckan är torsdagar då vi samlas digital för att be för veckans region. Bönesamlingen direktsänds från en av våra Pingstförsamlingar i Sverige, där ni också har möjlighet att skicka in böneämnen.

Varje dag kommer vi lägga ut vad som sker i regionen som är i fokus och ämnen att be för. Ni kan följa satsningen via Instagram @sandsverige & Vimeo vimeo.com/sandsverige

BÖN FÖR VÅR VÄRLD

ASIEN 22-28 FEBRUARI

EUROPA 1-7 MARS

LATINAMERIKA & KARIBIEN 8-14 MARS

NORDAFRIKA & MELLANÖSTERN 15-21 MARS

FÖRSAMLINGSRÖRELSEN PINGST 22-28 MARS

AFRIKA 12-18 APRIL (obs! nytt datum)

EURASIEN 5-11 APRIL

Program

2 kommentarer till ”Sänd bön för vår värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *