2018-12-19

Resans upplägg

Impact the Alps består av 5 dagars träning och 7 dagars outreach. Resan avslutas med 2 avslutningsdagar.

Intro dagar

Under de fem första dagarna kommer du bo i militärtält vid en alpsluttning och få praktisk undervisning av erfarna evangelister. Under intro dagarna finns det olika spår att välja, dans, evangelisation,  teknik, mm. Du får lära dig olika sätt att dela evangeliet på genom det spår du har valt, allt detta kommer du att få användning för under outreachen, men så klart även när du kommer hem.

 

Outreach

Efter intro dagarna kommer alla delas in i internationella team som skickas ut till olika länder i alpområdet. Tillsammans med ditt team kommer du få vara med och evangelisera på gator och torg under 7 dagar. Teamen dansar, delar vittnesbörd och predikar. Alla i teamen hjälps åt och tillsammans med lokala församlingar på plats genomför ni olika evangelisations satsningar under några dagar. I år görs outreachen i följande länder: Österrike, Tyskland, Italien, Schweiz och Liechtenstein.

Återsamling

När outreachen är genomförd återsamlas alla teamen och delar med sig av allt det som hänt de senaste dagarna. För att läsa lite om vad som skett i den senaste Impact, kolla gärna in Impact the Balkans på social media –> Här finns en direktlänk Social media från förra årets Impact