2015-12-27

Missionskonferens

  PINGST MISSION SÄND 13-14 MARS 2020

      AnmälanProgramPraktisk informationKontakt

Konferensen kommer att genomföras i Pingst Alingsås 

Varje år genomförs en nationell missionskonferens inom Pingst som berör viktiga frågor i våra församlingar och organisationer. Det är en mötesplats för församlingar, individer och organisationer som tillammans vill vara med och se missionsuppdraget fullbordats.

Konferensen riktar sig till dig som:

Är nyfiken på mission och skulle vilja träffa människor som kan inspirera dig i detta. Vi vill också särskilt välkomna dig som är ledare i en församling och som vill höra mer om vad som är på gång i rörelsen, men även hur ni som församling kan koppla ihop med det gemensamma arbetet inom Pingst. Missionsledning, missionsintresserad, församlingsledare, missionär, ungdomsledare, pastorer, söndagsskollärare, församlingsmedlen, du som är intresserad av mission – alla är ni varmt välkommen till Pingst Mission Sänd 2020.

Vi tror på viktiga dagar tillsammans

VI BEHÖVER DIN HJÄLP
Vi vill gärna få en hälsning från en eller flera av era svenska missionärer utsända från er lokala Pingstförsamling. Vi kommer att spela upp så många inspelningar vi kan under konferensens sändningsmöte och alla böneämnen kommer att tas med. (Pga. säkerhetsskäl kan du som jobbar i stängda länder avstå från att uppge ditt namn, dölja ditt ansikte och utelämna exakta platsen du arbetar på.) Videon kommer ej att läggas ut på webben.

Spela in en 30 sekunders hälsning till konferensen och använd följande frågor:
1. Vad heter du och din familj?
2. Vilket land arbetar ni i?
3. Med vad arbetar ni?
4. Vilken utmaning ska vi be för?

Skicka hälsningen via dropbox eller wetransfer till andreas.svedman@pingst.se snarast möjligt dock senast 4 mars 2020. 

Hälsningen skall vara på max 30 sekunder, här nedan finner du ett exempel på hur videon kan se ut.