2015-12-27

Missionskonferens

  PINGST MISSION SÄND 15-16 MARS 2019

        AnmälanProgramPraktisk informationKontakt

Varje år genomförs en nationell missionskonferens inom Pingst som berör viktiga frågor i våra församlingar och organisationer. Det är en mötesplats för församlingar, individer och organisationer som tillammans vill vara med och se missionsuppdraget fullbordats.

ANMÄL DIG TILL KONFERENSEN HÄR

ANMÄL DIG TILL FÖRESTÅNDARDAGEN HÄR

Konferensens huvudtalare

Vi är mycket glada över att få besök av Dick Brogden som huvudtalare till vår konferens. Dick Brogden arbetar som missionär till Mellanöstern. Dick och Jennifer Brogdens passion är att föra evangeliet till den arabiska världen genom att plantera församlingar, bland de minst nådda genom team.

Konferensen kommer att genomföras i Södertörnkyrkan

Konferensen riktar sig till dig som:

Är nyfiken på mission och skulle vilja träffa människor som kan inspirera dig i detta. Vi vill också särskilt välkomna dig som är ledare i en församling och som vill höra mer om vad som är på gång i rörelsen, men även hur ni som församling kan koppla ihop med det gemensamma arbetet inom Pingst. Missionsledning, missionsintresserad, församlingsledare, missionär, ungdomsledare, pastorer, söndagsskollärare, församlingsmedlen, du som är intresserad av mission – alla är ni varmt välkommen till Pingst Mission Sänd 2019.

Anmäl dig idag – vi tror på viktiga dagar tillsammans.

VI BEHÖVER DIN HJÄLP
Vi vill gärna få en hälsning från en eller flera av era svenska missionärer utsända från er lokala Pingstförsamling. Vi kommer att spela upp så många inspelningar vi kan under konferensens sändningsmöte och alla böneämnen kommer att tas med. (Pga. säkerhetsskäl kan du som jobbar i stängda länder avstå från att uppge ditt namn, dölja ditt ansikte och utelämna exakta platsen du arbetar på.) Videon kommer ej att läggas ut på webben.

Spela in en 30 sekunders hälsning till konferensen och använd följande frågor:
1. Vad heter du och din familj?
2. Vilket land arbetar ni i?
3. Med vad arbetar ni?
4. Vilken utmaning ska vi be för?

Skicka hälsningen via dropbox eller wetransfer till andreas.svedman@pingst.se snarast möjligt dock senast 4 mars 2019. 

Hälsningen skall vara på max 30 sekunder, här nedan finner du ett exempel på hur videon kan se ut.